alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Nyutbildad maskinförare grävmaskin/hjullastare

Nyutbildad maskinförare via YA i Söderhamn, söker praktik/lärlingsplats med start i början av November 2017.

Utbildningsbevis ges för band och hjulgrävare, hjullastare godshantering och anläggning. Ej grävlastare, möjlighet kan finnas till separat utbildning om arbetsmöjlighet finns för grävlastare.

Jag har tidigare arbetat bl,a 4År som bilmekaniker, 13År som reservdelssäljare till skogs och entreprenadmaskiner. Lång vana av traktorkörning och snöröjning med både jordbrukstraktor och hjullastare.

Jag har BE körkort, truckkort, yrkesbevis hjullastare godshantering, arbete på väg 1+2, ADR 1:3, HLR, heta arbeten, SSG.

Plats sökes främst i Sandviken-Gävleområdet, men även andra orter av intresse om bostadsfrågan/husvagnsplats kan lösas.
Möjlighet finns till lönebidrag via AF.18 september 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information
Ibland blir allt inte riktigt som man hade tänkt sig. Mellan kl 17:20 den 15/6 och 18:40 den 16/6 upplevde vi ett totalstopp på grund av ett haveri hos vår serverleverantör. Katastrofen var så omfattande att vi tyvärr tappat data om alla nya, ändrade och borttagna annonser som skedde under fredagen den 15e. Vi jobbar på ytterligare åtgärder för att liknande incidenter inte ska inträffa igen och hoppas det inte ställer till för mycket besvär. Jag förlåter er, stäng denna information